Alla inlägg under januari 2015

Av christine - 19 januari 2015 22:51

Äntligen har vi fått igång tv'n. Att det skulle vara så himla krångligt att få tag på rätt sladd år 2015. Tilda är nöjd och blir antagligen en ännu slappare tonåring som nu kan kolla tv i sin stora dubbelsäng. Dessutom har Pelle fixat med min nya dator och installerat ett FUNGERANDE virusprogram! Vilket flyt. Bara att njuta så länge det varar.

Av christine - 18 januari 2015 17:53

Jamen det ÄR ju tradition säger syrran och jag. Alla vill vara med och panga pepparkakshuset men ingen vill dansa nuförtiden. Efter lite hot och lite tjat så gick barnen med på EN dans och sen körde vi raketen för det är ju lite kul ändå... Och det är ju alltid kul att träffa kusinerna och pepparkakshuset smakade visst rätt bra ändå. Nu är det bara att dammsuga och tvätta bort allt florsocker från golvet. Undrar varför jag städade INNAN...? Nu vill jag ha sol och vår och ett gäng pigga tulpaner på bordet istället för ett dammigt pepparkakshus.


 

Av christine - 17 januari 2015 22:30

Träff hemma hos Maria P för lite fika och uppdateringar om livet. Hon hade bakat mumsiga scones med ost och marmelad och dessutom en mumsig kladdkaka till "efterrätt". Så vi kunde snacka och fika LÄNGE! 

Av christine - 17 januari 2015 20:15

Haft det så bra hos Maria & Tomas i deras nya etage lägenhet. Allt var SÅ fint, modern arkitektur med sånt där gräs på taken och helt GALET med 4 (!) uteplatser. Och då menar jag verkligen inte balkonger utan TERASSER! Vill också bo där... Det var fullt ös på alla coola barn och minstingen var gosig och glad hela tiden. Men vi hann ändå fika, äta tacos, snacka gamla minnen och kolla på Lovisas AIK handbollsträning innan jag sussade gott i ett varmt och skönt gästrum. Dagen efter var jag jätteduktig och hittade tillbaka till T- Centralen.

Minstingen Emelie verkar nöjd med sin nya tröja. Fast presentsnöret var nog mest intressant. Tack allihopa för en fin dag/kväll/morgon!

Av christine - 15 januari 2015 10:00

Nu packar jag ner tandborsten och boken i väskan och drar ut på äventyr med destination Stockholm. Ska hälsa på familjen Drugge/Jademark som från att ha varit obotliga "lantisar", nu alldeles oväntat blivit riktiga storstadsbor. Några personer kanske blir förvånade nu men jag har laddat ner SL appen alldeles själv och ska köpa sms biljett för pendeln för zon AB. Jajamän! Hoppas Tomas inte glömmer att hämta upp mig i Jakobsberg bara....

Av christine - 14 januari 2015 19:45

Borde väl egentligen bara låsa in mig förevigt och aldrig mer gå ut... men jag är rädd för att inte ens det skulle hjälpa. Ledig idag så jag har städat och pysslat hemma och allt lugnt so far. Hade bokat cirkelgym kl 17 och åkte dit och möttes av kaos på parkeringen. Hittade INGEN plats. Åkte runt runt runt. Skulle antagligen inte hinna till passet och dessutom skulle jag få en "varning" och då blir jag SUR. Ser till slut en tant som står vid sin bil med dörren öppen. Hissar ner rutan för att fråga om hon skulle åka. Då brakar vindrutan loss och faller liksom halvägs ner i dörren och jag får inte UPP den på något sätt. Bara att ratta hemåt. Och kallt blev det. Stannar till hos syrran och hoppas på underverk. Väntar in "fixar Pelle" som skjutsar Ella till gympan. Han brukar fixa det mesta och gör det denna gång också. Jihoo. Men nu är det förbud på att hissa ner sidorutorna tills verkstan har gjort sitt. Kan till slut återgå till det planerade: åker till Tuna P och köper fina kläder till Maria & Tomas nya bebbe (nr 5!).

Av christine - 11 januari 2015 20:00

Tenta (CHECK!), Inlämningsuppgift (CHECK!). Inte klokt vad bra det känns. Har belönat mig med en kopp te och en chokladkaka för att jag har varit så duktig. Visserligen inte fått godkänt ännu men spelar roll... Och för ovanlighetens skull så har jag haft TUR. Trots jour har jag inte blivit inringd så jag har kunnat sitta vid datorn HELA DAGEN. Nu börjar mitt nya liv, nu ska jag bara jobba och göra ROLIGA saker. Jihoo. 

Av christine - 10 januari 2015 18:15

En evighetslång dag som aldrig verkar ta slut. Började med att bli inringd akut till jobbet kl 03 och kom tillbaka hem efter 05. OFLYT. Hade tentan i dag så väckarklockan skulle ju ringa 06... Ingen ide att ens försöka hinna sova: slängde mig på sängen med kläderna på och "vilade". Skulle åtminstone få njuta av en härligt frukost med rostade mackor, trodde jag. Allt slocknar i köket medans kaffet kokar. Hade varken tid eller lust med två strömavbrott denna morgon. Åkte till högskolan med rufsigt hår, osminkad och allmänt ofräsch.

 

Sen : fika hos "gammelmormor" med Tova, handlade, färgade håret och en efterlängtad DUSCH. Nu är jag TRÖTT och kl är bara 18... Tiden har verkligen sniglat sig fram idag och tjejerna är hos Stefan. Ska nog passa på att göra den sista inlämningsuppgiften såhär en lördagkväll. Så sakta som tiden går idag så hinner jag ju garanterat färdigt.

Ovido - Quiz & Flashcards